Otvorena liga Osječko-baranjske županije - 4. kolo / Detalji

Detalji Kategorije Natjecatelji Ždrijeb Rezultati Poredak Prijava natjecatelja
Logo Datum Nedjelja, 17.03. 2019.
Mjesto    Đakovo
Adresa Gradska dvorana Đakovo
Rok za prijave Petak, 15 Ožujak 2019 23:59 (Isteklo)
Kontakt Martina Kolak
0    martina.kolak1@hotmail.com
Organizator

Karate savez Osječko-baranjske županije

Ukupno prijave / klubovi / države 264/17/1   Ispis
Kotizacija Po prijavi
Pojedinačno 50,00 Kn (7,00 €)
Ekipno - Kumite 60,00 Kn (8,00 €)
Ekipno - Kata 60,00 Kn (8,00 €)

Uplata kotizacije na natjecanju ili na IBAN Saveza: HR1225000091102140228

Natjecatelji mogu sudjelovati u borbama ekipno od kategorije mlađih učenika do kategorije juniora.


Svi natjecatelji moraju imati liječnički pregled ne stariji od 6 mjeseci.Tjelesna masa, dob, visina pojasa i liječnički pregled provjeravati će se za sve osvajače medalja.
Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju povrede na natjecanju.

Svi natjecatelji moraju imati suglasnost u pismenom obliku u kojemu roditelji / skrbnici izjavljuju kako daju suglasnost da se njegovo dijete fotografira i snima tijekom natjecanja od strane fotografa i medija koji će pratiti natjecanje.

Ukoliko imate zainteresiranih i za poslove pomoćnog osoblja: mjeritelja vremena (4 kandidata) odnosno voditelja tatamija (proziva i priprema natjecatelje) - također 4 kandidata – javite se na mail martina.kolak1@hotmail.com. Naknada za navedene dužnosti iznosi 50 kn.

Zadržavamo pravo spajanja kategorija u slučaju premalog broja prijavljenih. Također, svaki klub može prijaviti samo jedan kata tim po dobnoj kategoriji. Dakle, moguća je prijava i više od jednog kata tima ali moraju biti prijavljeni u različitim dobnim kategorijama.

U katama za sve kategorije provodi se skraćeni repasaž (od četvrtfinala).Također, molimo sve trenere da u borbama natjecatelji izmjenjuju samo pojas i rukavice (crveni ili plavi).
U katama pojedinačno u službenim kategorijama natjecatelji mogu nastupiti u 2 kategorije: - u svojoj dobnoj skupini i neposredno starijoj dobnoj skupini.
U službenim kategorijama cicibani i ml. učenici rade istovremeno katu (osim finala); kategorije od učenika na dalje rade odvojeno.
U neslužbenim kategorijama 7- 6 KYU natjecatelji rade iste kate (1. krug Heian 1; 2. krug Heian 2; ukoliko je natjecatelj slobodan prvo kolo, u drugom radi Heian 2).

Postoje li bilo kakve nejasnoće ili su potrebne dodatne obavijesti biti će mi drago pomoći Vam stoga se slobodno javite putem maila: martina.kolak1@hotmail.com, uz srdačan pozdrav,

        predsjednica Natjecateljske komisije
                      Martina Kolak
          martina.kolak1@hotmail.com

Dokumenti za preuzimanje

  1. Pozivnica: Poziv-na-Ligu-4.pdf
  2. Pravila: KATA-I-KUMITE-PROGRAM-2018-19.pdf

Karta